torsdag 30. november 2006

Lillebror


Min kjære lillebror, John Anders, syntes det var for lite bilder av han på min blogg, så da må jeg vel gjøre noe med det. Han foreslo at jeg skulle laste bilder fra hans blogg å legge inn her, så da gjorde jeg det jeg. Hadde nemlig dårlig med digitale bilder av han her i Bergen.

Lurte litt på om han ba meg hente bilder fra hans blogg fordi det der var mest bilder av han som hopper i fallskjerm. Kanskje han vil ha meg til å skryte av at jeg har en så modig lillebror. Han er tøff altså. Jeg hadde ikke turt å hoppe i fallskjerm!


Og om noen skulle lure på hva han gjør så har han blitt sånn stor og sturerer samfunnsøkonomi på Blinder'n. Litt merkelig å tenke på at jeg og lillebror begynner på bachelor samtidig. Siden han er fire år yngre enn meg liksom...

2 kommentarer:

Anonym sa...

YES!

Endelig bilder av meg her. Til og med noen bilder hvor jeg så kjekk og barsk ut! Mangler det bare at Kristine følger i dine fotspor... hehe... (hint hint, Kristine)

Legg merke til at jeg har blitt drit aktiv på blogging!

Eli sa...

Hei! Takk for en koselig og fin helg i Bergen ;) Veldig god mat, veldig koselig hybel, og veldig koselige folk ;) venter spent på diverse oppskrifter ;)