onsdag 7. mars 2007

Jeg skal til Afrika!!

4. juni, utrolig tidlig morgen, bærer det av sted på tre ukers sommerferie til Uganda, Kenya og Tanzania.
På mandag var nemlig Kjetil, Åsne, Marte og jeg på Kilroy å kjøpte billetter. Flyr til Kampala og fra Dar es Salaam 27 juni.
Tror det kan bli en fantastisk tur. Foreløpig har vi ikke planlagt mer enn flybillettene og at vi skal innom CRO(hvor Kjetil jobbet i fjor) og kanskje STAO(som Kristine og Stefan har kontakt med, stao.no). Ellers skal vi oppleve Øst Afrika og nye livet. Prøve å treffe så mange kjente som mulig. Vil jo møte de Kjetil og jeg gikk sammen med på Hald i fjor.
For de som ikke vet det så er Åsne og Marte to som jeg studerer med. Veldig hyggelige jenter!! Tror vi blir en fin gjeng på tur. Så får bare Kjetil overleve å reise med tre jenter som til tider kan bli ganske fnisete. Men det klarar han strålende!
Gleder meg masse til å reise på tur!! Gleder meg, gleder meg. Også gleder jeg meg litt til...

3 kommentarer:

LumoslunA sa...

Okei...hadde du visst hvor dårlig samvittighet jeg fikk nå, så hadde....jeg vet ikke. Jeg har ikke ord for hvor lei meg jeg er for at jeg glemte det.....UNNSKYLD (helt inne fra bak hjerterota)!!

Gratulerer med dagen vennen!! Det var SÅ ikke meninga å ikke sende en melding engang.......*sukker*
UNNSKYLD!!!

*altforseinmenlangoggodbursdagsklem*

Anonym sa...

Skal du til Arvika?? eller Afrika?
Hilsen mamma

Ingunn sa...

Godt jeg har noen som kan lese korrektur på bloggen min. Spesielt når jeg skriver når jeg strengt tatt burde sovet... Men nå har jeg i hvert fall rettet det opp. Så ingen skjønner hva mamma egentlig snakker om. Hehe..