torsdag 26. mars 2009

Mysteriet om den forsvunnede søppeldunken...

Onsdag for to uker siden skulle Kjetil som den bra ektemannen han er ut med søpla. Problemet var bare at søppeldunken ikke var der den skulle.
I løpet av de neste dagene lette vi litt etter søppeldunken vår. Det sto jo trossalt adresse på den. Men den var ingen steder å finne hverken på vår eller den andre siden av veien. Så Kjetil ringte BIR for å høre om de hadde tatt den. Det var nemlig tilfelle når papirdunken vår forsvant. Vi skulle få en ny.
Men denne gangen hadde ikke BIR noen svar. De hadde ikke hentet den, men de kunne bestille en ny til oss.
Det gikk en uke, og vi hadde fortsatt ikke fått den nye dunken. Så Kjetil ringte på nytt, og fikk beskjed om at det var helt rett å mase, det var akkurat det han skulle gjøre.
På tirsdag hørte vi en søppeldunklyd uten for vinduet, og tenkte at der var BIR med den nye dunken. Det var bare litt underlig at vi ikke hørte en bil... Men vi var bare glad for at vi hadde fått søppeldunken tilbake.
Så kommer den litt spennende twisten. På Onsdag fikk Kjetil en telefon. Det var sjåføren fra BIR som sto utenfor hos oss og skulle levere den nye søppeldunken, men der var det allerede en.

Hvor vår søppeldunk var i to uker er fortsatt et lite mysterium, men en litt artig histore...

Ingen kommentarer: