torsdag 27. september 2007

På tide med en oppdatering!?!

Jeg leste bloggen til ei venninne i dagm hvor hun skrev at nå var det en måned siden sist innlegg og hin kjente presset til å skrive et nytt. Hva burde ikke jeg føle da? Snart tre måneder siden mitt siste(og dat var det vel egentlig Kjetil som la inn...)

Så hva har jeg gjort siden sist siden jeg tydelig vis ikke har hatt tid til å skrive blogtg. Litt usikker, men jeg har virkelig klart å være opptatt. Har en kalender bok som ser veldig full ut når jeg blar i den. Så noe må det jo være. Kjetil mener jeg har alt for liten bok, og at det derfor ser veldig fullt ut. Hadde jeg hatt en større bok hadde det vært mer tom plass på sidene og jeg hadde kanskje ikke blitt så slitev av å bla i boka. Men det er praktisk med en liten bok. den ta ikke så mye plass, dessuten har den en uke over to sider så da er det så lett å holde oversikt. Men nok svad om boka mi! Hvem gidder egentlig å lese sånt?
Siden sist innlegg her på bloggen har jeg hatt sommerjobb på demensavdelign på et sykehjem hjemme, og begynt semesteret her i Bergen.

For de som ikke har fått med seg det har jeg nå begynt det som så fint heter spesialisering på utviklingstudiene mine, så nå studerer jeg i praksis geografi. Det er ganske spennende. Er ganske så sikker på at jeg valgte rett spesialisering der ja!
For uten studier sysler jeg med både kor og lagsarbeid. Koser meg! Det er så mye gøy å engasjere seg i! Merket det veldig når jeg hadde to uker hvor jeg skylle noe hver kveld, men jeg kom meg igjennom det også. Når en har masse å gjøre er det jammen greit å ha en osm tilbyr seg å lage middag til meg. Så kan jeg løpe fra det ene til det andre med en aldri så liten middagsstopp imellom. Heldige meg!

Men, det hadde vært greit med noen ekstra timer i døgnet altså. For da kunne jeg fått vært med på mere. Eller tenk om jeg bare trengte, la oss si, 3 timer søvn hver natt. Da kunne jeg brukt de timene jeg fikk ekstra i døgnet til å lese og skrive oppganer og sånn så hadde jeg kanskje vært litt mer i rute med lesinga. Men jeg har ikke panikk ennå. Fortsatt tre uker til eksamen...

Stakkars, stakkars den som leser. Dette ble visst ganske mye og ingenting... Men, men. Det er jo helt frivillig så...
Kanskje kommer jeg sterkere tilbake mde poster litt oftere og kanskje litt mer arttige eller interessante poster. Men jeg lover intet... Kan bli en stund til neste gang også for jeg har så mange slips jeg må sy når jeg først er hjemme. Ai,ai,ai, det ordner seg nok det også...

Klem til alle som faktisk gadd å lese min babling!

4 kommentarer:

Sheta sa...

Hehe. Det som skulle til, var visst å få kjæresten ut av byen. ;-) Sitter her med morgenkaffen på Oslo S og prøver å finne på noe vettugt å si i kveld. Tips tas imot med takk.

LumoslunA sa...

Jeg leste all svadaen jeg. Det var koseli svada. Opdateringer er bra! :) JEg føler med deg, og har omtrent samme mengde gjøremål som deg....og for de som måtte lure, så hjelper det ikke med større bok, da finner du bare ut at du har tid til mer....IKKE bra...haha.. :)

Slips?
Hils kjæresten.. *klem*

Anonym sa...

Kjekt å se at du endelig har oppdatert. Det er i grunnen ganske koselig å lese svada i blant. det er jo det slike blogger er til. Sees på tirsdag.

Tone Skogen sa...

like babling eg:) sees om omtrent 18 dager! Glede meg!:)