onsdag 7. februar 2007

Møt Kornelius Frapp!


Dette er min nye følgesvenn, Kornelius Frapp. Han er med meg overalt, jeg går faktisk ikke ut døren uten han. Forløpig har han ikke fått avveksling en eneste dag. Men han har fått være på ferie da, og da måtte han ligge helt alene i sekken min til vi kom hjem igjen. Til påske får han en lang ferie, da skal han få være med hjem til Ski, men må nok ligge i ro der på et sted jeg husker å få han med tilbake når jeg skal hjem til Bergen igjen. For når jeg er hjemme på Ski er det Aslak som får være med rundt.

Har jeg kanskje et litt sært forhold til nøkkelringene mine?

Kornelius Frapp har forresten ved flere anledninger blitt omtalt som ringen jeg fikk av Kjetil i Eiffeltårnet. Noen reaksjoner har vært litt artige...

2 kommentarer:

LumoslunA sa...

Sært? Neeeeeida.....jeg har riktignok ikke hatt min Lise så lenge, men jeg har henne med hver dag, og jeg har da såvisst snakket med dem både titt og ofte...akkurat nå passer Lise på de fine systemnøklene som hjelper meg inn på Solborg nu i disse Miserable tider......og det er en oppgave hun gjør med stor ærefrykt! :)

-tihi...

Inger Hanne sa...

Synes ringen du fekk av kjetil i eifeltårnet er eit riktig sjarmtroll:)Var kosleig hos anne forresten-det må me gjer oftare!
Lykke til med Gå i Tro forberedelser-tippe transporten går smooth:)

Klem fra Inger-Hanne!