mandag 15. januar 2007

Hver uke får jeg en mail som forteller meg hvor mange som har vært inne på bloggen min den siste uka. Og hver uke er det noen som har vært innom. Stakkars de har jeg tenkt nå i det siste, de har jammen ikke fått noe å lese. For nå er det lenge siden sist jeg oppdaterte.
Siden da har jeg vært hjemme på juleferie. Der er det litt treigt internett som koster for den tiden du er på nett. Så det er ikke så gunstig å sitte å klekke ut noe å skrive. Men jeg hadde en veldig koselig jul da. Det var godt å være hjemme og feire ordentlig norsk jul. Hadde tross alt hatt to år uten.
Tre uker hjemme gikk uten for mye mas om rydding, ganske imponerende egentlig med tanke på hvor rotete det var/er på rommet mitt hjemme. Kanskje mamma rett og slett har gitt meg opp. men jeg skal rydde altså! Kanskje til sommeren. (Mon tro om mamma ikke har hørt det før?) Juleferien gikk med til familieselskaper, spilling med familien, møte venner i Oslo, og noen turer til Nesodden. Noen hjemme ymta frampå at Kjetil og jeg hadde vært mye sammen i juleferien, men vi er jo vant til å se hverandre nesten hver dag så...
Etter tre uker var jeg egentlig litt klar for å komme meg tilbake til Bergen. Selv om det var hyggelig hjemme og alt det der, så er det noe eget ved å være hjemme hos seg selv. Jeg var faktisk til og med ganske klar for å begynne å lese igjen. Den lysten roet seg litt når jeg faktisk kom hit, så den første uka gikk med til mast sosing. Var på noen informasjonsmøter på universitetet, kjøpte bøker, møtte venner jeg ikke hadde sett på en stund, og ellers slappet av og hadde det fint. Men, nå er jeg igang. Har vært på lesesalen i dag og har en avtale om å møte noen der i morgen. Litt imponert over at jeg faktisk er igang med lesinga før forelesningene har begynt, også så lenge før eksamen da. Får se hvor lenge det holder. Men uansett så må jeg være flinkere dette semesteret enn jeg var det forrige. Har stor tro på at jeg skal klare det, for det skal ikke så veldig mye til.
Nå skal jeg faktisk legge meg tenkte jeg. Hmmm, det virker som om jeg faktisk har begynt et nytt og bedre liv. Venter i spenning på å se når det hele sprekker...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Å, sånn mail hørtes smart ut! Kan du lære meg hvordan jeg får det til min blogg? Du vet, vi lærerstudenter er ikke kjent for å være så veldig tekninske av oss:)

Ingunn sa...

Hmmm. Må nok kanskje innrømme at jeg ikke er så veldig teknisk av meg jeg heller. Men jeg har en sånn teknisk kjæreste. Det har noe med den tingen på siden min som teller hvor mange besøk jeg har hatt. Men hvordan den havnet der vet jeg ikke helt. Kjetil ordna...

Anonym sa...

Hei ingunn!
takk for det,veldig greit å ha lappen ha!Så flink du e så har begynnt eit nytt og bedre liv då-det e mulig veit du!keep it up!!

glede meg til Ål no, då må eg høra alt om den romantiske turen til Paris:)Glede meg!
Ha ei god veka,snakkes på fredag!

Godklem:)