onsdag 3. desember 2008

Eksamensvakter

Disse gamle damene og mennene som sitter å passer på mens vi har eksamen er en egen liten rase.
I dag har jeg hatt eksamen, og dermed vært i kontakt med et par damer.

Hun første kom før eksamen begynte. Jeg satt ved pulten og ventet på at eksamen skulle begynne så kommer det en dame. Hun åpnet kortmappa som lå på pulten og kikket på kortet mitt, la det ned og sa. 'Jeg må bare sjekke at det er deg. Det er ingen som er heldige på de bildene.' Det er greit at jeg ikke er fin på det bildet altså, men trenger hun å kommentere det?

Når jeg skulle levere eksamenen min så leverte jeg fra meg arkene og studentkortet mitt så damen som satt der kunne sjekke at jeg var meg, var på lista og hadde skrevet riktig studentnummer. 'Det var et kjent navn.' sa damen. Jeg valgte å smile litt slitent og ikke si noe jeg. Og tenkte for meg selv at, 'jaja, så har jeg opplevd det. Nå har jeg ferie og skal slappe av...'

Forresten gikk det opp for meg igjen at jeg hadde bytta navn. Når en av eksamensvaktene kom rundt for at jeg skulle signere for at jeg var der, la han lista for riktig fag forran meg. Jeg skulle til å bla meg bakover for å finne meg selv. Så kom jeg på at jeg har etternavn på H nå, så jeg var faktisk på første side...

Nå har jeg ferie og har tenkt å nyte den. I kveld skal den nytes ved å se Les Miserables på Den Nasjonale scene sammen med Kjetil. Jeg gleder meg!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det var jammen et kjent navn Ingunn - og jeg er dessuten SIKKER på at du er like übersjarmerende på studentkortet ditt, som alle andre...og nei - eksamensvakter bør egentlig ikke snakke. FErie!! Kos deg! Fordi jeg vet du fortjener det!

Magnhild sa...

Gratulerer med ferie!
Eg skal møte vaktene på tirsdag.
God Jul!