fredag 27. oktober 2006

Det som har skjedd utenfor mitt hode...

Det er på høy tid at jeg skriver noen ord her igjen. Hadde plutselig blitt lenge siden sist. Sånn kan det gå når det skjer en hel del sånn rundt meg.
Onsdag for litt over en uke siden tok jeg nattoget til Oslo. Å kjøre tog hele natta er ikke en veldig behagelig måte å sove på, men det er en billig og grei måte å forflytte seg på. Jeg ankom Oslo halv syv om morgenen og dro på frokost til min kjære lillebror. Jeg er litt imponert over at han faktisk var villig til å ta imot besøk på den tiden av døgnet. Satt fram en seng hadde han til og med gjort så jeg rakk å ligge en time før han måtte avgårde på forelesning og jeg måtte ut. Min maraton dag begynte...
Måtte slå i hjel et par timer før jeg skulle på bollebesøk til Maja, så da gikk jeg på shopping(det er faktisk skobutikker åpne halv ti om morgenen), og satt meg på en kafe og leste avis. Etter bollebesøk var det klart for en tur på kafe med Knut Helge før jeg skulle spise middag med Sigrunn, Kaia og Lise. Vi satt å skravla til Lise og jeg måtte løpe for å rekke Carmina Burana med Oslo Filharmoniske kor og orkester og sølvguttene i Konserthuset. John Anders synger i Oslo filharmoniske kor, flinke gutten. Og da må jo storesøster gå på konsert å være litt stolt!
Da maraton dagen var over bar det hjem til mamma og pappa for en lang søvn i min egen seng.
Årsaken til at jeg reiste hjem var at koret jeg synger i her i Bergen skulle på Uka i Ås og litt opplegg rundt det. Og jeg kombinerte kortur nesten hjem med å møte litt folk jeg er glad i.
Før jeg skulle møte koret på fredagen rakk jeg lunch med Bestemamma og Farfar, te med mamma og å ta en runde i huset og plukke med meg litt ting jeg ville ha med til Bergen.
På fredagen hadde koret konsert i Oslo sammen med to andre kor og påfølgende fest. Vi som skulle sove hjemme hos oss(Kristine, Stefan og jeg) trenkte vi ikke skulle komme hjem så alt for sent, men det ble litt senere en tenkt grunnet stømstans på Nasjonalteateret stasjon så vi måtte ta banen til Oslo S og løpe til toget. Ikke så festlig for de som hadde bagasje men toget ventet det.
Lørdagen var det kormatine i Ås. Ca 15 kor deltok og sang for hverandre. Det var artig! Mange flinke kor! På kvelden var det revy og fest med en hel del opplegg. Jeg reiste hjem etter revyengrunnet uante mengder eksem, men de som var der sa det var artig. Ja,ja en kan ikke få med seg alt. Og jeg fikk i hvert fall med meg gallamiddagen på søndagen. Følte oss nesten kongelige der vi sto med turkise ordensbånd over våre svarte antrekk og champagneglasset i handa. Etter flott middag var det fest med synging og drikking av kors egne drikker.
Mandag bar det tilbake til Bergen med buss. Det er en lang busstur! Men vi kom da frem til slutt. Og igjen var jeg tilbake til hverdagen.
Det begynner så smått å trenge inn i hjernen min at eksamen ikke er så veldig langt unna og jeg nok har lest alt for lite i forhold til hva jeg bør. Skulle ha lest fem kapittler i et fag i løpet av den tiden jeg var hjemme. Hvor mye lsete jeg? Ingen ting. Og til neste uke skal vi ha ovesikt over hele boka på 8 kapittler. Jada, dette går fint. Har kommet i gang i dag og Kjetil er borte i helgen så jeg kan jo ikke sitte å heng med han, men det skal nok holde hardt like vel. Er jo en hel del andre ting jeg skal denne helgen. Men det er bare om kveldene så jeg har da dagene til å lese. Må bare være effektiv... Mon om jeg klarer det?
Ha en god helg! Jeg skal grave meg ned i bøkene mine og kikke ut vinduet på solen...

1 kommentar:

Inger Hanne sa...

Hei du snuppo!
Takk for commenting;)Me må såvisst treffast snart!Ka seie du til kveldsmat etter Norkirka på søndag?
den kl 5..viss du skal da:)

Ha ei fin helg sålenge, mammo mi kjem no snart;)

#smask&dask#