mandag 12. juli 2010

Gammel?

Jeg har vært på Skjærgårds i helgen og tror jeg begynner å bli gammel. De fleste som var der så så små ut. Og dessuten syntes jeg det var veldig høy lyd. Jeg sto på stand og kunne litt for godt høre det som skjedde på hovedscenen i spedd hardrock fra de som hadde stand på den ene siden av oss, og pop musikk fra noen litt bortafor på den andre siden, samtidig som noen skrått ovenfor oss sang. Det ble for litt mye for meg og jeg kunne bli sliten i hodet av mindre.

Både torsdag og fredag gikk jeg å la meg før siste konsert var ferdig. Og var nesten like trøtt når jeg skulle opp. Stiv og støl følte jeg meg også når jeg kravlet ut av teltet.

Jeg var trøtt på jobb i dag og er egentlig fortsatt litt trøtt. Har jeg blitt for gammel til å dra på festival?

Men gøy var det! Jeg fikk med meg Samuel Ljungblahd på torsdag og Kirk Franklin på lørdag. Da var jeg godt fornøyd og enig om at det hadde vært en fin tur.

Så får det bare være at jeg følte meg gammel og er trøtt nå...

2 kommentarer:

Lise sa...

det e ikkje det at me ikkje kan reisa på festival, det e bare det at festivalane ikkje alltid e liga godt tilpassa åkke;-) legg aldri skylla på alderen ;-) hehe... Misunne deg iallefall dei to konsertane!!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.